Een beeld van wat je wilt, kunt en doet

Zikke is een initiatief van basisschool de Mariaschool uit Reutum, basisschool OBS de Linde uit Oldenzaal en INC uit Enschede. Dit initiatief is verder ondersteund door de gemeenten in Noordoost-Twente en de Provincie Overijssel. Naast deze initiatiefnemers hopen we steeds meer scholen, bedrijven en instellingen aan Zikke te binden om het naar een volgend niveau te tillen.

Zikke laat drijfveren en talenten ervaren en registeren. Wij willen een ieder een beter beeld van zichzelf en hun toekomst geven. Onze ambitie is om naast basisschool leerlingen, ook studenten en werkenden in staat te stellen hun eigen geluk te organiseren, doordat ze beter weten wat ze willen, kunnen en doen. Zikke bestaat uit twee onderdelen. Aan de ene kant Stichting Zikke, zij organiseren met name activiteiten voor het primaire onderwijs en aan de andere kant het Zikke portfolio, waar deze website voor bedoeld is.

digitaal zikke portfolio app tijdlijn portfoliohouder overzicht

Onze ambitie is om leerlingen, studenten en werkenden in staat te stellen hun eigen geluk te organiseren, doordat ze beter weten wat ze willen, kunnen en doen.

Het Zikke portfolio maakt de route en de ontwikkeling van een individu visueel. Docenten, loopbaancoaches, leerlingen en ouders/voogden registreren de ervaringen, de resultaten en de ambities. Er ontstaat zo een beeld over een langere periode. Door altijd een actueel beeld te kunnen zien kan het portfolio bijvoorbeeld helpen om bij studie- en beroepskeuzes een betere beslissing te nemen, op basis van ambitie, ervaring en talent. Daarnaast bevorderen de registraties de dialoog. Bijvoorbeeld tussen docenten, ouders/voogden en de leerling.

 

“Een beter beeld, gerichtere keuzes. Behoud van talent, gelukkiger mensen.”

 

 

 

Nieuwsgierig geworden? Ontvang een gratis demo!

 

   

   

   

   

  sluiten
  sluiten

  sluiten

  Nieuwsgierig naar wat Zikke voor jou kan betekenen?

  Neem nu contact op!

   Nieuwsgierig naar wat Zikke voor jou kan betekenen?

   Neem nu contact op!

    Nieuwsgierig naar wat Zikke voor jou kan betekenen?

    Neem nu contact op!

     sluiten